Grootjans Advocaten Doetinchem

Grootjans Advocaten te Doetinchem als deskundig advocatenkantoor al 35 jaar werkzaam voor de zakelijke markt én voor particulieren. Ons uitgangspunt is "Kennis en kunde": specialistische kennis, gecombineerd met professionele deskundigheid. Onze advocaten & mediators werken vanuit het besef dat met adviseren, onderhandelen of bemiddelen, ingrijpende procedures voorkomen of bekort kunnen worden. 

Voor ondernemers werken onze specialisten binnen rechtsterreinen specifiek toegesneden op het werk voor het middenbedrijf, detailhandel en organisaties. 
 
Veel gezocht:
 
Wij vinden dat specialistische deskundige rechtshulp ook voor particulieren beschikbaar hoort te zijn. Die visie vindt u terug in onze persoonlijke benadering en in onze tarieven. Of het nu gaat om echtscheiding, ontslag, arbeidsvoorwaarden, een huurprobleem, bestuursrecht, of alimentatie onze advocaten behartigen optimaal uw belangen. Ons dagelijkse inloopspreekuur biedt u bovendien de mogelijkheid vragen te stellen aan specialisten. 
 
Er kan gewerkt worden op basis van gesubsidieerde rechtshulp (toevoeging). Hierbij neemt de Raad voor Rechtsbijstand een deel van de advocaatkosten voor haar rekening. 
 
Veel gezocht particulieren:
 
Met mediation» ondersteunen wij onze cliënten wanneer dit mogelijk is. U bent verzekerd van kwaliteit, door de combinatie van advocatuur en mediation gezamenlijk. 
 
U bent van harte welkom in ons kantoor direct naast de Paskerk, nabij het gemeentehuis, het station en de A18 (afslag Doetinchem Oost). Parkeerplaats bij het pand aanwezig.
Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl

Inloopspreekuur

Gratis inloopspreekuur iedere werkdag van 16.30 -17.30 uur en op dinsdagavond van 19.00 - 20.30 uur ...ons aanbod »