Geen juridisch loket in Doetinchem, wel gratis advies advocaat

Nu dit advies niet rechtstreeks direct voor mensen in de Achterhoek/Liemers beschikbaar is, heeft Grootjans Advocaten Doetinchem een gratis spreekuur ingesteld op iedere werkdag van 16.30 uur tot 17.30 uur. Aan het eind van de werkdag, zodat u gemakkelijk binnen kunt lopen en wij rustig de tijd hebben uw vragen te beantwoorden.

Gratis advies van de specialisten, dichtbij, dat kan! Gewoon nuchter en met beide benen op de grond, juist omdat we dienstverleners zijn. 

Doetinchem kent geen landelijk Juridisch Loket. Het landelijk juridisch loket is ingesteld door de overheid en is een gesubsidieerde organisatie om mensen van juridisch advies te voorzien en mensen –waar nodig-  door te verwijzen naar advocaten of een mediator. Weliswaar kunt u telefonisch advies krijgen van juristen, maar het meest nabije juridisch loket is in Arnhem, dus “even” binnenlopen is niet zomaar mogelijk.

Onnodig rechtshulp inzetten, is net als bijv. bij de medische zorg, niet de bedoeling. Een advocaat heeft na zijn rechtenstudie nog een opleiding gevolgd tot advocaat en doorgaans ook nog verdere specialisatie opleidingen. Echte specialisten dus. Daardoor tevens een kostenpost in de gesubsidieerde rechtsbijstand. Vandaar het preventieve en tevens drempelverhogende karakter van het juridisch loket.  

Grootjans Advocaten Doetinchem heeft echter de visie dat rechtshulp, specialistisch en deskundig, dichtbij verleend hoort te worden en ieder toegang dient te hebben tot “recht”.  In het directe contact valt er gemakkelijker met u “mee te denken” en kunnen fouten voorkomen worden. Juist de specialisten kunnen u dan directer en gemakkelijk van advies dienen ter voorkoming van ‘verder onheil’,langlopende procedures of een slecht contract.

Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl

Inloopspreekuur

Gratis inloopspreekuur iedere werkdag van 16.30 -17.30 uur en op dinsdagavond van 19.00 - 20.30 uur ...ons aanbod »