Grootjans Advocaten, nieuwe partners ....

Met ingang van 1 januari 2016 zijn mr. Nienke van de Gevel en mr. Jeffrey Zeegers partner geworden binnen Grootjans Advocaten.
 
De kwaliteit en klantgerichtheid die u van ons kantoor gewend bent, is nu gegarandeerd voor de toekomst. Belangrijk voor de continuïteit van onze dienstverlening. Inmiddels zijn wij meer dan dertig jaar gevestigd in Doetinchem, ook voor de komende 30 jaar staan wij voor u klaar. 
 
Twee nieuwe partners die, naast mr. Henk Grootjans, enthousiast de schouders zetten onder Grootjans Advocaten. Nienke van de Gevel is sinds 2012 werkzaam in het kantoor, Jeffrey Zeegers sinds 2009. Beiden waren daarvoor al in de advocatuur werkzaam. Kortom ervaren advocaten met kennis van zaken.
 
Inloopspreekuur voor ondernemers en particulieren.
Ook de bekende inloopspreekuren op de dinsdagen van 16.30 - 18.00 uur voor particulieren en op de donderdagen voor ondernemers van 16.30 - 18.00 uur blijven. Zonder dat aan ons advies kosten verbonden zijn, helpen wij u tijdens dit inloopspreekuur graag op weg in besluiten en acties om problemen op de langere termijn te voorkomen.
 
Grootjans Advocaten blijft zich inzetten voor ondernemers, voor particulieren, overheden en organisaties. Wij blijven werken vanuit het besef dat advies en bemiddeling (mediation) eraan bijdragen dat problemen, of procedures op de lange termijn voorkomen worden. 
 
Mr. Henk Grootjans:
"Tijdige opvolging is van essentieel belang voor de continuïteit van een kantoor. Ik heb al langere tijd met hen samen mogen werken. Gezamenlijk staan wij voor de visie van ons kantoor: hoge kwaliteit en klantgerichtheid tegen reële tarieven. Met enthousiasme zetten we nu gezamenlijk de schouders eronder!"
Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl

Inloopspreekuur

Gratis inloopspreekuur iedere werkdag van 16.30 -17.30 uur en op dinsdagavond van 19.00 - 20.30 uur ...ons aanbod »