Expertise in het familierecht, de vFAS, MfN registermediator

Grootjans Advocaten is in de volle breedte werkzaam in het familierecht. Iedere advocaat werkt vanuit eigen expertise in delen van het familierecht, gezamenlijk wordt zo een zeer sterk team gevormd. 

Zo is mr. N. Van de Gevel betrokken bij de vFas. De vFAS is de specialisatievereniging voor Familierecht Advocaten. Ter bevordering van de kwaliteit van de advocaten welke zijn aangesloten bij deze vereniging, worden in de drie opleidingsjaren verschillende juridische onderdelen verzorgd door het opleidingsinstituut. Het betreft juridisch inhoudelijke onderdelen, maar ook een mediationopleiding.

Daarnaast beschikt ons kantoor in de persoon van Mw. J. Grootjans over een gespecialiseerd familierecht mediator. Zij is MfN registermediator en als rechtbankmediator verbonden aan de rechtbank Zutphen. Mr. H Grootjans zet zijn kennis en veel ervaring in o.a. om echtscheidingen te verrichten waarbij bedrijven betrokken zijn. Daarnaast zijn onze advocaten specifiek werkzaam in deelterreinen als: alimentatieberekening, omgang, wijziging hoofdverblijfplaats etc.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0314 – 342440 of  een afspraak maken. 

Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl