Mr. Maarten Duurtsema, advocaat

Mr. Maarten Duurtsema is sinds 1 oktober 2016 in dienst bij Grootjans Advocaten. 

Goedendag,

Mag ik mij via deze digitale weg aan u voorstellen? Mijn naam is Maarten Duurtsema en ik ben de nieuwste ‘aanwinst’ van Grootjans Advocaten in Doetinchem.

Na mijn opleiding Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik 2 jaar gewerkt als juridisch medewerker. Vervolgens ben ik als advocaat aan de slag gegaan bij Brunet Advocaten in Nijmegen. Later koos ik ervoor om dichter in de buurt te gaan werken bij Advocatenkantoor Bosman in Arnhem.  Mijn cliëntenkring bestond zowel uit particulieren als ondernemers, waarbij de cliënt centraal werd gesteld. Iedere zaak brengt een eigen juridisch vraagstuk met zich mee dat een op maat gesneden aanpak verlangt.

Dit jaar besloot ik om een uitdagende volgende stap te zetten in mijn carrière en kwam Grootjans Advocaten in Doetinchem op mijn pad. Nu zal ik mij meer en meer gaan toeleggen op de rechtsgebieden van het bestuursrecht (de overheid en u), bouwrecht, strafrecht en familierecht.

Vanaf de eerste kennismaking binnen Grootjans Advocaten belandde ik in een warm bad. De onderlinge verhoudingen zijn zonder poespas of opsmuk, maar hartelijk en oprecht, gericht op het goed afronden van het werk.  Een soortgelijke advocaat wil ik voor cliënten zijn. Veel cliënten ervaren nog een drempel om een advocaat in te schakelen waar het nodig is. Die drempel wil ik wegnemen. Ik ga mij inzetten om de cliënten optimaal te bedienen zoals zij van Grootjans Advocaten gewend zijn. De cliënt staat centraal en u wil ik na gedane zaken later graag met nieuw werk weer zien terugkeren, want dat betekent dat wij uitstekend werk hebben geleverd.

Graag tot ziens!

Mr. M. Duurtsema,
1 oktober 2016

Werkervaring:

2009 – 2011       -  jur. medewerker Rijssenbeek Advocaten
2011 – 2014       -  Brunet Advocaten
                                 vastgoedrecht, appartementsrecht, bouwrecht, recreatierecht, algemeen civielrecht
2014 – 2016       -  Advocatenkantoor Bosman          
                                 algemeen civiel recht, strafrecht, vastgoedrecht, appartementsrecht, bouwrecht,                                           recreatierecht .
Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl

Inloopspreekuur

Gratis inloopspreekuur iedere werkdag van 16.30 -17.30 uur en op dinsdagavond van 19.00 - 20.30 uur ...ons aanbod »