Ondernemer

 
Wij willen voor u als ondernemer ricico's beperken, kosten besparen en toekomstgerichte, duurzame oplossingen bereiken. Voor ondernemers hebben we diverse mogelijkheden om voor u te werken, van incidenteel advies, of second opinion tot huisadvocaat tegen gereduceerd tarief. De specialisten van ons kantoor kunnen u bijstaan in diverse werkgebieden.
 
Wij zijn een middelgroot kantoor werkzaam in Oost-Nederland. U bent van harte welkom voor een afspraak in ons kantoor, maar ook kan er een afspraak gemaakt worden bij u in het bedrijf. Grootjans Advocaten Doetinchem is toegespitst in werk voor het bedrijfsleven, semi-overheden en organisaties.
 
Onze advocaten & mediators bespreken vooraf steeds de beste oplossing passend bij uw onderneming. De afspraken leggen wij voor u vast in een dienstverleningsopdracht. Zo weten u en wij wat de afspraken zijn, daar staan we voor.  Dienstverlenend, helder en duidelijk in onze adviezen, in ons werk en in de afspraken. 
 
Iedere dag is er een gratis inloopspreekuur van 16.30- 17.30 uur. Dit spreekuur is o.a. bedoeld voor vragen of voor de aanpak van een probleem. Wij proberen op die wijze ook de startende ondernemer, of ZZP-er te ondersteunen in de beantwoording van vragen. 
 
Mediation » in het arbeidsrecht is eveneens mogelijk.
Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl