Ondernemer

Onze specialisten zijn u graag van dienst. Ons kantoor richt zich voor de ondernemer in Oost Nederland in het bijzonder op de terreinen van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bouw-  huur- en bestuursrecht (u en de overheid) en meer specifiek in de volle breedte op "het contract". Binnen al onze rechtsgebieden is dat het aandachtspunt waarop wij ons nadrukkelijk meer gespecialiseerd hebben.
 
Voor ondernemers hebben we diverse mogelijkheden om voor u te werken: van incidenteel of second opinion tot huisadvocaat. De specialisten van ons kantoor kunnen u bijstaan in diverse werkgebieden.
 
Grootjans Advocaten Doetinchem is toegespitst in werk voor het bedrijfsleven, detailhandel, semi-overheden en organisaties.
 

Het contract

Het contractenrecht staat bij ons centraal. Van leveringsvoorwaarden tot het contract voor een bedrijfsovername, van huurcontract tot arbeidsovereenkomst, zowel in de opstelling van contracten, als in de nakoming.
 
U bent van harte welkom voor een afspraak in ons kantoor. Een afspraak bij u in het bedrijf is vanzelfsprekend ook mogelijk. Ook als ondernemer bent u van harte welkom bij één van onze inloopspreekuren voor advies of second opinion. Een eerste oriëntatie is binnen ons kantoor vrijblijvend. 
 
Onze advocaten & mediators bespreken vooraf steeds de beste oplossing passend bij uw onderneming. Dienstverlenend, helder en duidelijk in onze adviezen, in ons werk en in de afspraken. 
 
Mediation » is eveneens mogelijk.
Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl