Grootjans Advocaten & Mediators Doetinchem

Grootjans Advocaten, advocatuur & mediation, is als ondernemend en gerenommeerd kantoor te Doetinchem al ruim dertig jaar werkzaam in de advocatuur. Een deskundig advocatenkantoor waarin ervaren specialisten werkzaam zijn. Wij richten ons nadrukkelijk op "kennis en kunde". Wist u dat advocaten die zich continue ontwikkeld en getraind hebben in hun "kunde", vaardiger zijn in onderhandelen en bemiddelen? Kennis daarbij is een nadrukkelijke voorwaarde; het recht is continue in ontwikkeling. Voor ons is het vanzelfsprekend dat u klantvriendelijk en professioneel benaderd wordt.  Wij werken vanuit het bewustzijn dat wij met onderhandelen, bemiddelen en mediation procedures kunnen voorkomen. 
 
Voor wie 
Al ruim dertig jaar werken wij voor ondernemers en particulieren. En dat bevalt ons goed. Juist door deze combinatie blijven wij in staat vanuit diverse invalshoeken juridische problemen te beoordelen, in te schatten en te tackelen. Daar hebben zowel bedrijven, als particulieren baat bij, of het nu gaat om een overname van een bedrijf, of uw echtscheiding.  
 
Inloopspreekuur
Wilt u meer weten, niet alleen onze website biedt informatie. Wij informeren u graag via een afspraak bij ons op kantoor (0314 - 34 24 40).  Aan kennismaken verbinden wij geen kosten. Ook kunt u voor vragen terecht op ons inloopspreekuur iedere werkdag van 16.30 - 17.30 uur en op de dinsdagavond van 19.00 uur - 20.30 uur. Dat dit inloopspreekuur vrijblijvend is, is voor ons een vanzelfsprekendheid. 
 
Rechtsgebied
Ons team werkt in een breed rechtsgebied, gericht op ons werkterrein, De vragen van ondernemers en particulieren kunnen daardoor uitstekend beantwoord worden. U kunt ons benaderen voor juridisch advies, mediation en de advocatuur. Onze diensten treft u elders in het menu. 
 
Werkgebied
Ons werkgebied is Oost Nederland, grotendeels toegespitst op de Achterhoek en Liemers, van Winterswijk tot Zevenaar. 
 
Waar vindt u ons
Wij zijn gevestigd op de locatie: Pr. Hendrikstraat 38, Doetinchem. In de directe nabijheid van het gemeentehuis te Doetinchem. Gemakkelijk bereikbaar en parkeren kunt u tot voor onze deur.  Ons pand is de oude pastorie van de Paskerk. Onze vestiging in dit pand betekent een bijdrage aan het behoud van dit rijksmonument. 
Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl