Tarieven

Ook voor de financiële kant van onze dienstverlening geldt: heldere informatie. Grootjans Advocaten Doetinchem heeft daarbij nadrukkelijk de visie dat de rechtspraak bereikbaar moet blijven voor iedere ondernemer en particulier. Deze visie vindt u terug in de tarieven. Wij rekenen niet apart voor specialisme of spoedeisendheid van zaken.

Uurtarief of vaste prijsafspraak. 
In een eerste gesprek geven wij u een zorgvuldige inschatting van onze kosten. Niet altijd is duidelijk hoeveel werk verbonden is aan procedures of advies, daarom geven wij vooraf inzicht in onze kosten.Vooraf een vaste prijsafspraak is in veel gevallen mogelijk. Is dit niet mogelijk? Onze advocaten hebben vaste uurtarieven naar ervaring en specialisme. 
 
Gefinancierde rechtshulp particulieren (toevoeging voor particulieren)
Grootjans Advocaten werkt voor particulieren ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand, de instantie voor de gefinancierde rechtshulp voor particulieren, betaalt in een aantal gevallen een vergoeding voor de advocaatkosten rechtstreeks aan de advocaat. Krijgt u een "toevoeging" dan betaalt u een deelbedrag als “eigen bijdrage” aan uw advocaat. Deze eigen bijdrage is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en vermogen. Wij werken op bais van "High Trust" met de Raad voor Rechtsbijstand. Hierdoor kunnen wij u snel en adequaat van dienst zijn.
 
Rechtsbijstandverzekering
De advocaten van Grootjans Advocaten zijn met regelmaat werkzaam voor verzekeringsmaatschappijen in het kader van een rechtsbijstandverzekering. Uw verzekeringsmaatschappij kan u hierover nader informeren. U kunt vragen om een eigen advocaat van uw keuze in te schakelen. 

Incasso                                                                                                                                                       Voor incasso's kunnen eveneens vooraf vaste betalingsafspraken gemaakt worden, afhankelijk van het te verrichten werk en de te maken kosten. Dit maakt het veelal mogelijk ook kleinere bedragen te innen.

Stichting Beheer Derdengelden Grootjans Advocaten:
Rek.nr. NL77 INGB 069.31.15.238

 

Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl

Inloopspreekuur

Gratis inloopspreekuur iedere werkdag van 16.30 -17.30 uur en op dinsdagavond van 19.00 - 20.30 uur ...ons aanbod »