Particulier

Ontslag, echtscheiding, alimentatievraag, huurprobleem, burenconflict of erfeniskwestie? Wij werken voor u in uiteenlopende zaken en staan u bij in alle fasen van leven of werk. Het liefst helpen we u problemen te voorkomen of snel op te lossen. Waar nodig procederen we voor u. En dan gaan wij voor uw belang! Dat een kennismaking geheel vrijblijvend is, is in ons kantoor een vanzelfsprekendheid. Iedereen moet toegang kunnen krijgen tot het recht. Daar houden we rekening mee, in reële tarieven en in vaste prijsafspraken. 
 
Onder familierecht »  vindt u veel nadere informatie over echtscheidingen. Ons gehele team is werkzaam in het familierecht, ieder vanuit eigen specifieke deskundigheid. Zo hebben advocaten zich toegespitst op de alimentatieberekening en alimentatiekwesties, of omgangkwesties en doen bijv. de ondernemingsrechtadvocaten de echtscheidingen waarbij bedrijven betrokken zijn. Mevrouw mr. N. (Nienke) van de Gevel volgt haar opleidingen bij de vFAS (specialistenvereniging familierechtadvocaten en scheidingsmediators) en mevrouw J. (Janny) Grootjans is MfN register mediator gespecialiseerd in het familierecht, aangesloten bij NMI en MfN.
 
Onder contractenrecht » vindt u onze inzet rondom alles wat met contracten te maken heeft, van het opstellen van leveringsvoorwaarden tot het contract rondom een bedrijfsovername, van echtscheidingsovereenkomst (convenant) tot arbeidsovereenkomst.  Al onze specialisten hebben "het contract" in hun werkterrein centraal gesteld, immers er is geen rechtsterrein dat niet te maken heeft met het maken van afspraken en het nakomen daarvan! 
 
Mediation » nodig? 
 
Toevoeging, pro deo advocaat, gesubsidieerde rechtshulp:
Voor particulieren wordt ook gewerkt op basis van gefinancierde rechtshulp (toevoeging, pro deo advocaat »). De Raad voor Rechtsbijstand betaalt dan een deel van de kosten. Grootjans Advocaten werkt samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van 'High Trust', dit houdt in dat we snel en adequaat voor u gesubisidieerde rechtsbijstand kunnen aanvragen. U bent zo verzekerd van directe en deskundige rechtshulp. Wij controleren niet alleen voor u of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, we regelen ook de aanvraag voor u. Ook bepalen we of u in aanmerking komt voor een extra korting via het Juridisch Loket. Zo regelen we dat u de vergoedingen verkrijgt waarvoor u in aanmerking kunt komen. 
 
In de rechtsgebieden (zie menu) werken de advocaten die zich op dat rechtsgebied verder gespecialiseerd en toegelegd hebbe
 

U bent welkom in ons kantoor

 

 

 

 

 

 
 
Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl