Particulier

Ontslag, echtscheiding, alimentatieprobleem, huurprobleem, burenconflict of erfeniskwestie? Wij werken voor u in uiteenlopende zaken en staan u bij in alle fasen van leven of werk. Het liefst helpen we u problemen te voorkomen of snel op te lossen. Waar nodig procederen we voor u. En dan gaan wij voor uw belang! Dat een kennismaking geheel vrijblijvend is, is in ons kantoor een vanzelfsprekendheid. 
 
Iedereen moet toegang kunnen krijgen tot het recht. Daar houden we rekening mee, in reële tarieven en in vaste prijsafspraken. Ook is het mogelijk via een toevoeging (gesubsidieerde rechtshulp) onze bijstand verkrijgen.
 
Onder familierecht »  vindt u alle informatie over echtscheidingen. Ons gehele team is werkzaam in het familierecht, ieder vanuit eigen deskundigheid. iedere medewerker werkt binnen enkele rechtsterreinen.  
 
In alle andere rechtsgebieden (zie menu) werken de advocaten die zich op dat rechtsgebied verder gespecialiseerd en toegelegd hebben. 
 
Mediation » nodig? 
 
Toevoeging, pro deo advocaat, gesubsidieerde rechtshulp:
Voor particulieren wordt ook gewerkt op basis van gefinancierde rechtshulp (toevoeging, pro deo advocaat »). De Raad voor Rechtsbijstand betaalt dan een deel van de kosten. Grootjans Advocaten werkt samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van 'High Trust', dit houdt in dat we snel en adequaat voor u gesubisidieerde rechtsbijstand kunnen aanvragen. U bent zo verzekerd van directe en deskundige rechtshulp. Wij controleren niet alleen voor u of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, we regelen ook de aanvraag voor u. Ook bepalen we of u in aanmerking komt voor een extra korting via het Juridisch Loket. Zo regelen we dat u de vergoedingen verkrijgt waarvoor u in aanmerking kunt komen. 
 

U bent welkom in ons kantoor

 

 

 

 

 

 
 
Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl