Diensten

  

Ondernemingen

De advocaten van Grootjans Advocaten Doetinchem werken voor bedrijven en organisaties  in Oost Nederland. U kunt een afspraak maken bij ons op kantoor, maar ook is het mogelijk dat de afspraak in uw bedrijf wordt ingepland. “Kennis en kunde”: specialistische vakkennis, gecombineerd met professionele dienstverlening. Dat is ons vak . Ons werkterrein  ».......

 

Particulieren

Ook u als particulier ondersteunen wij graag.
 
Onder onze rechtsgebieden vindt u informatie per onderwerp. Onder familierecht » treft u uitgebreide informatie aan over onze werkwijze betreffende echtscheidingen en wat daarmee samenhangt. Onder contractenrecht » vindt u de specifieke aandacht die ons team heeft voor "contracten". Tijdens ons gratis inloopspreekuur  (iedere werkdag van 16.30 - 17.30 uur en op de dinsdag van 19.00 - 20.30 uur) kunnen wij eventuele vragen beantwoorden.

Voor particulieren wordt ook gewerkt op basis van gefinancierde rechtshulp (toevoeging, pro deo advocaat), waarbij de Raad voor Rechtsbijstand een deel van de kosten van de advocaat voor haar rekening neemt. Het is de visie van Grootjans Advocaten dat deskundige rechtshulp voor particulieren beschikbaar moet blijven, ook financieel. Grootjans Advocaten werkt samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van 'High Trust', waardoor u verzekerd bent van directe en deskundige rechtshulp. U vindt meer informatie onder: tarieven .

 
 

 

Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl