Ondernemer

 
Wij willen voor u als ondernemer risico's beperken, kosten besparen en toekomstgerichte, duurzame oplossingen bereiken. Onze specialisten zijn u graag van dienst. Ons kantoor richt zich voor de ondernemer in Oost Nederland in het bijzonder op de terreinen van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bouw-  huur- en bestuursrecht (u en de overheid) en in de volle breedte op contracten.
 
Voor ondernemers hebben we diverse mogelijkheden om voor u te werken: van incidenteel of second opinion tot huisadvocaat. De specialisten van ons kantoor kunnen u bijstaan in diverse werkgebieden.
 
U bent van harte welkom voor een afspraak in ons kantoor, maar een afspraak bij u in het bedrijf is vanzelfsprekend ook mogelijk. Grootjans Advocaten Doetinchem is toegespitst in werk voor het bedrijfsleven, detailhandel, semi-overheden en organisaties.
 
Onder contractenrecht vindt u onze inzet rondom contracten, van het opstellen van leveringsvoorwaarden tot het contract voor een bedrijfsovername, van huurcontract tot arbeidsovereenkomst.  Al onze specialisten hebben "het contract" in hun werkterrein centraal gesteld, zowel wat betreft het opstellen van contracten, als de nakoming van contracten. 
 
Onze advocaten & mediators bespreken vooraf steeds de beste oplossing passend bij uw onderneming. Dienstverlenend, helder en duidelijk in onze adviezen, in ons werk en in de afspraken. 
 
Iedere dag is er een gratis inloopspreekuur van 16.30- 17.30 uur  en op de dinsdagavond van 19.00 - 20.30 uur. Dit spreekuur is o.a. bedoeld voor vragen of voor de aanpak van een probleem. Wij proberen op die wijze ook de startende ondernemer, of ZZP-er te ondersteunen in de beantwoording van vragen. 
 
Mediation » is eveneens mogelijk.
Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl