Inloopspreekuur advocaat

Grootjans Advocaten kiest bewust voor een laagdrempelig kantoor om direct mensen van dienst te zijn. Gewoon kunnen binnenlopen met vragen voor advies van advocaat of mediator past daarbij o.i. het beste. "Kennis en kunde" van ervaren specialisten, direct bereikbaar. 
 
Gratis inloopspreekuur: 
  • iedere werkdag van 16.30 - 17.30 uur
  • dinsdagavond van 19.00 uur - 20.30 uur.

Vanzelfsprekend, u kunt een afspraak maken overdag als u al weet dat u een advocaat of mediator nodig heeft. Ook dan maken we kennis, vrijblijvend en zonder kosten. 

Heeft u een vraag of twijfels over familiezaken, arbeid & ontslag, bestuursrecht (u en de overheid) of contracten dan is er altijd een advocaat voor u beschikbaar tijdens het inloopspreekuur.

Komt u voor een ander rechtsgebied (zie menu) en wilt u wachten voorkomen, dan s.v.p. bellen vooraf. We reserveren dan tijd voor u bij de juiste advocaat. U treft bij ons ervaren gespecialiseerde advocaten en mediators, waarbij ieder werkzaam is binnen specifieke rechtsgebieden. 

Vragen over mediation » , ook die beantwoorden wij graag. 

Gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk. 

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Bent u particulier? Dan kunnen wij u informeren over uw mogelijkheden van juridische bijstand op basis van gefinancierde rechtshulp (toevoeging/pro deo), waarbij een deel van de kosten van uw advocaat betaald wordt door de Raad voor Rechtsbijstand. (zie ook: particulier)
Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl