Sinds 1983 in Doetinchem

Grootjans Advocaten vindt haar “roots” in de persoon van mr H. Grootjans die in 1980 in Doetinchem zijn loopbaan als advocaat (Bax Advocaten) begon.

In 1983 startte hij in een pand aan de Pr. Hendrikstraat te Doetinchem een eigen advocatenkantoor. Daar was binnen enkele jaren te weinig ruimte voor het groeiende kantoor.

Na twee verhuizingen is Grootjans Advocaten nu gevestigd in de voormalige pastorie van de Paskerk, een rijksmonument. Oud gebouw met nieuw gebruik. Zo draagt ons kantoor bij aan het behoud van dit monument voor de toekomst.
 
3 juni 2004 was een zwarte dag in de geschiedenis van ons kantoor. Mr. M.I. Pul kwam vanwege zijn werk en tijdens zijn werk om. Wij herinneren hem als een sympathieke en zeer deskundige collega. Hij wilde zijn bijdrage leveren aan een evenwichtig rechtssysteem. 
 
Grootjans Advocaten BV, voert als handelsnaam 'Grootjans Advocaten'. Grootjans Advocaten BV verricht haar dienstverlening vanzelfsprekend naar de richtlijnen van de Nederlandse Orde van Advocaten en is (onder beperking) verzekerd in haar beroepsaansprakelijk conform de richtlijnen van de Nederlandse Orde van Advocaten. De algemene voorwaarden treft u aan op onze website.  

Inmiddels is Grootjans Advocaten, als ondernemend en eigentijds advocatenkantoor, uitgegroeid tot een ervaren en sterk team.
Bezoekadres:
Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Correspondentieadres:
Postbus 586
7000 AN Doetinchem
Telefoon: 0314 – 34 24 40
Telefax: 0314 – 34 40 21
info@grootjansadvocaten.nl